Pàgines

dimarts, 30 de març del 2021

 

Volem comunicar-vos una molt bona i gran notícia, que per a nosaltres ha estat igualment un gran repte i també significa una gran alegria: el llibre commemoratiu del 10è Aniversari de la nostra associació ha arribat i ja tenim l’edició  a les mans. La seva trajectòria ha durat bastants mesos, ha estat feixuga, però s’ha acomplert l’objectiu de la seva publicació, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat.

El llibre recull il·lustracions creades per alumnes de l’Institut Ribera Baixa amb la tutela de les professores Maria Alcaraz i Rosa Delgado Leyva, i, igualment, fotografies diverses dels actes de lliurament dels premis. Però, sobretot, ens presenta tots els textos guardonats del Premi Literari per a joves del Prat de “tintablava” al llarg d’aquest decenni. Els protagonistes del llibre, per tant, són els nois i noies dels centres educatius de secundària de la ciutat del Prat i, així  mateix, els professors dels esmentats centres, que -a més- han escrit el pròleg coral de l’edició.

Com bé sabeu, el Premi Literari que “tintablava” va crear, s’organitza anualment i té la col·laboració quant als premis a atorgar, de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament del Prat i també de l’Obra Social ”la Caixa”.

Cal agrair als membres dels tres jurats que dictaminen els treballs premiats en microrelats, poemes i relats socials i/o solidaris, la seva desinteressada dedicació a la tasca, que sabem que desenvolupen amb interès i molta il·lusió.

S'ha de palesar que aquest llibre té prohibida la seva venda (així ho va acordar la Junta Directiva de l'entitat), no es trobarà, per tant, a les llibreries i es distribuirà entre tota la comunitat educativa dels centres d'ensenyament secundari de la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada