Pàgines

dimarts, 30 de març del 2021

 


Pel proper Sant Jordi d’aquest 2021, en edició promoguda per “tintablava” -aquest serà l’onzè Sant Jordi consecutiu amb publicació-, veu la llum el meu llibre Clarors. Poemari pratenc, un llibre que conté 254 poemes del format tanka japonès, amb 5 versos, sense rima i una sil·labació estricta 5-7-5-7-7. El llibre consta de 3 capítols, amb temàtica totalment pratenca:

1) Natura i territori; 2) Persones; 3) Bocins d’història.

He escrit el primer capítol amb inspiració poètica i evocacions; el segon, amb un pinzell de pintor impressionista; el tercer, amb una càmera fotogràfica. Bé, tot aquest simbolisme queda resumit en dir que l’instrument que he utilitzat és la paraula. Enmig de les turbulències tan dramàtiques que hem patit i patim, aquest vol ser un llibre amable.

Amb l’esperança que gaudiu  de la lectura reposada i amb llum natural del poemari, dir-vos també que el llibre -si us ve de gust- ja el teniu disponible a les llibreries del Prat.

Afegir que el pròleg l’ha escrit el poeta pratenc Jesús García Moreno i que les il·lustracions en color (tant de la portada com de l’interior) les ha creades la professora de dibuix i directora de cinema pratenca Rosa Delgado Leyva.

Vicenç Tierra,

President de tintablava

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada