Pàgines

dissabte, 28 de juny del 2014

4a. ASSEMBLEA tintablava
DIjous 26 de juny de 2014

Pels volts de Sant Joan sempre trobem un moment per fer balanç de les activitats del curs de tintablava i contrastar quatre opinions del què, el com i el perquè de tot plegat.
Enguany potser vam ser pocs, però en tot cas ben avinguts i amb ganes de continuar endavant. Estem satisfets per la feina feta i sobretot per l’alta participació als tretze actes organitzats. I alhora, com va dir en Vicenç Tierra, president de tintablava, especialment per la consolidació de dues iniciatives que ja formen part de la memòria històrica de la nostra ciutat. Una d’elles és l’edició anual d’un llibre d’arrels pota blava, com és el cas d’Història i curiositats de les masies del Prat, d’en Jordi Ramos. I l’altra, el Concurs literari de microrelats tintablava que aquest any també ha estrenat la modalitat de poesia i que ha comptat amb la participació de més de 100 joves pratencs!
Per saber-ne més, us recomanem donar un cop d’ull a la presentació adjunta. Però si encara no en teniu prou, us invitem a navegar pel nostre blog (http://tintablava.blogspot.com.es/) on potser hi trobareu algun record o bé també hi descobrireu algun secret amagat.
Quasi totes les fotografies són d’en Quim Torrents, a qui avui l’assemblea, a proposta de la Junta, ha nomenat Soci d’honor de tintablava en agraïment al seu compromís desinteressat per fer possible els reportatges gràfics de l’entitat.
Així mateix s’ha fet públic l’agraïment a la Marta Hernández per la seva impecable tasca al capdavant de la Secretaria de l’entitat durant quatre anys; una feina poc visible, però tanmateix imprescindible i que requereix molta dedicació. El seu relleu l’emprendrà la Gema Vicente, amb la col·laboració puntual d’altres membres de tintablava.
Entre tots seguim il·lusionats amb la trajectòria de l’entitat, modesta però amb empenta i amb moltes inquietuds. De moment, ja tenim embastades les activitats del primer trimestre del proper curs i ja ens volten quatre idees per poder celebrar el 5è. Aniversari de tintablava la primavera vinent amb música, poesia, teatre... I no parem.
Volem fer arribar al nostre entorn el plaer de llegir i el plaer d’escriure, i alhora volem compartir el plaer de narrar i el plaer d’escoltar, perquè tots tenim molt a dir i encara ens queda més per aprendre.
Des d’aquí us convidem a continuar participant en les activitats de tintablava que oportunament també trobareu publicades a les webs del Cèntric i de l’Ajuntament del Prat.
Entretant desitgem que l’estiu us permeti trobar més estones per llegir, per escriure, per badar i per fer tot allò que us agrada fer!!!
Núria Abelló

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada