Pàgines

dimecres, 11 de desembre del 2013

CONFERÈNCIA-COL·LOQUI


L'Associació d’Escriptors del Prat de Llobregat, tintablava us convida a la conferència-col·loqui "ALTERNATIVES DE COMUNICACIÓ AMB LES NOVES TECNOLOGIES", a càrrec de Manel Simó, que tindrà lloc a la Sala d’Actes Biblioteca Municipal “Antonio Martín” del Cèntric, el proper dijous, 19 de desembre del 2013, a les 19.15 h.

Prevere i periodista ha estat professor durant 13 anys de l’assignatura de  Tècniques de Comunicació Social a les Escoles Universitàries de Treball Social de Barcelona. En aquesta vessant, cal significar que ha impartit nombrosos cursos, seminaris, tallers i xerrades sobre Comunicació per tot Catalunya.
Escriptor i persona, com veiem, doncs, compromesa, implicada i preocupada per tot allò de caire social i de dimensió històrica, per tot allò que, a la vegada, promogui l’anàlisi i la divulgació pedagògica de l’essència dels Evangelis, avui en el marc de la nostra associació “tintablava, ens parlarà de la comunicació ara i aquí, en aquest món global i amb la invasió de les noves tecnologies. És una temàtica punyent i de rabiosa actualitat.
Es tracta de pensar i dialogar sobre les situacions apocalíptiques o integradores en relació amb les noves tecnologies de comunicació; és a dir, el nostre conferenciant d’avui, en Manel Simó, ens plantejarà si aquestes noves tecnologies han afavorit o estan perjudicant la comunicació, tant a nivell individual com a nivell col·lectiu.

Davant la crisi de la comunicació pròpiament escrita, són les comunicacions de caire virtual la solució?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada