Pàgines

dilluns, 1 d’octubre del 2018


ENDAVANT SENSE TREVA

Ja estem, com aquell qui diu, a quatre dies d’encetar el nou curs 2018-2019, el novè de la nostra associació. I tot i que pot semblar un  mer protocol, resulta molt important per a nosaltres que els socis i sòcies de “tintablava” sigueu els primers en saber anticipadament tota la programació.

El proper mes d’octubre iniciarem les conferències-col·loqui en el marc habitual de la Sala d’actes del “Cèntric” i en horari, com sempre, de les 19’15h. El dimecres dia 10 d’octubre, inaugurarà el curs la Petra COLMENA, astròloga, que ens parlarà d’una manera innovadora de  Cómo nos influye la Luna”; el dijous dia 15 de novembre, el poeta Paco MÁRMOL ens endinsarà en una temàtica literària apassionant com és “La poesia de Lorca y el Flamenco, y su relación con Catalunya”; el dimarts dia 4 de desembre, per cloure el trimestre, el Sergi MUÑIZ ens proposarà una captivadora i punyent dissertació: “Musicoteràpia per estimular emocions positives en persones amb demència greu”. De ben segur que en quedareu satisfets si hi assistiu.

Val a dir, així mateix, que per a la resta del curs, des del gener fins al juny del 2019, ja tenim el compromís i la confirmació de la seva intervenció de: Lucía GAVILÁN, com a presidenta de la Societat Coral “Lo Llobregat de les Flors”; Èlia ROMO TEROL, investigadora i filòloga àrab i hebrea; Anna GARCÍA MORENO, directora d’Els Bitxos, educadora social i dinamitzadora sociocultural; Mercè MEROÑO, poetessa i presidenta de la Fundació “Àmbit Prevenció”; i de Josep COSTA, director, autor, actor i traductor teatral, fundador del Teatre Kaddish. Ja anireu coneixent el dia de les seves intervencions i els temes que ens proposaran.

Continuarem també el que vàrem iniciar amb èxit aquest passat curs, com són les cròniques de tots els actes que fem, que es trameten per e-mail en format Din A4 i es pengen al nostre blog.

No faltarà per Sant Jordi del 2019 la cita amb els joves de la ciutat, protagonistes del Certamen literari de tintablava, ara en tres apartats: microrelats, poemes i relats socials i/o solidaris. Cal que sapigueu que aquest passat abril del 2018, més de 150 treballs dels nois i noies dels centres de secundària del Prat varen optar als premis.
I publicarem igualment pel Sant Jordi del 2019 el nostre novè llibre; en aquest cas, ja hi treballa la Núria Abelló i es titularà Més pagesos i pageses del Prat, una mena de segona part del primer llibre que amb aquesta temàtica va escriure la Núria i que va tenir un èxit aclaparador l’any 2017.

Col·laborarem amb la "Casa de Andalucía del Prat" en l'organització i resolució -al febrer del 2019- del XV Certamen de poesía Rafael Alberti.

No deixeu de seguir-nos al facebook.com/tintablava i consulteu tintablava.blogspot.com, on hi trobareu el testimoni de tot el que fem i, a més, podreu llegir clicant en l’apartat corresponent de la pàgina principal, tots els llibres que hem publicat, excepció feta del darrer d’aquest any 2018.

Amb l’agraïment a totes aquelles persones que col·laboren desinteressadament amb “tintablava”, amb la notícia de què els propers mesos rebreu el regal anual, senzill, però útil i amb la nostra identitat, us faig arribar afecte i molta gratitud pel vostre suport en nom de tots els altres membres de la junta directiva de l’entitat (Mariano Martínez, Gema Vicente, Josep Ruiz, Núria Abelló, Anna Colominas, Rocío Ortega i Jesús García) i en el meu propi.

El president,

Vicenç Tierra



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada