Pàgines

dijous, 21 d’abril del 2016

" Benvolguts socis i simpatitzants,

Divendres passat dia 15 d'abril va ser un dia molt important per l'Associació d'escriptors tintablava. El nostre president, en Vicenç Tierra, va rebre el Premi Ciutat del Prat 2016 per la seva trajectòria com a escriptor i articulista i per la seva contribució a la vida cultural de la ciutat.

Presentat com a filòleg, escriptor i articulista; autor de nombrosos treballs periodístics i estudis literaris; molt vinculat al moviment associatiu i a la premsa del Prat; en Vicenç Tierra va pujar emocionat a l'escenari per recollir el guardó entregat per l'alcalde. Durant la seva intervenció, en Vicenç ens va conmoure amb el seu discurs d'agraïment i va finalizar amb un Haiku seu que el descriu molt bé: "Recorda sempre tot allò que has rebut, oblida el donat".

Des de la junta volem agraïr a en Vicenç la seva dedicació indiscutible amb l'associació d'escriptors tintablava, tant organitzant i planificant actes com portant-ne la gestió com a cofundador i president des de fa ben bé 6 anys.

Felicitats Vicenç, et mereixes aquest reconeixement!

De tot cor,

La Junta directiva de tintablava

L'entrega del premi a en Vicenç Tierra es pot veure a partir del minut 50 a El PratTV: http://elprat.tv/2016/04/19/premis-ciutat-del-prat-2016/ " 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada