Pàgines

divendres, 25 d’abril del 2014

III CONCURS LITERARI DE MICRORELATS I I CONCURS LITERARI DE POESIA “tintablava” per a joves del Prat
DIJOUS 24 D’ABRIL de 2014

Tal i com estava previst, aquest dijous 24 d'abril a la Sala d'actes de la "Biblioteca Antonio Martín" del Cèntric es lliuraren els premis del III CONCURS LITERARI DE MICRORELATS I I CONCURS LITERARI DE POESIA “tintablava” per a joves del Prat, amb la presència de les regidores de les Àrees de Joventut i Educació del consistori de la ciutat, Anna Martín i Pilar Eslava.
L’acte s’inicià amb el parlament de Vicenç Tierra, president de l’Associació d’Escriptors del Prat tintablava, qui va agrair l’assistència de tots els presents i especialment la implicació de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament del Prat, dels centres educatius i del professorat, així com la difícil tasca del jurat.
Alhora va destacar l’alt nivell dels relats presentats i especialment la qualitat dels premiats, que ja estan publicats al bloc de tintablava. I, satisfet, va valorar la consolidació d’aquest certamen que enguany ha comptat amb la participació de pràcticament un centenar de textos entre ambdues categories.

Tot seguit va intervenir l’Anna Martín, que satisfeta també per la participació i l’alt nivell dels microrelats presentats, va encoratjar els participants i especialment les guanyadores a continuar abocant en lletra impresa els seus somnis, anhels i sentiments, doncs pocs són els afortunats de posseir aquest do de la paraula.

En Pau Bou i en Mariano Martínez, com a representats dels dos jurats, van llegir les actes corresponents i seguidament es va donar pas a l’acte de lliurament dels premis. La projecció del text acompanyat de música precedia la lectura dels diferents microrelats i poemes premiats que les mateixes autores van llegir amb gran sentiment:
·  Tercer premi de microrelats: “VÉS I SIGUES FELIÇ” per Adena Maria ENE.
·  Tercer premi de poesia: “RECORDS EN UNA ESPELMA BLANCA” per Jennifer Blanco Tortajada.
·  Segon premi de microrelats: “NO PUC LLEGIR” per Georgina Beltrán Báez.
·  Segon premi de poesia: “NIÑA DE OJOS TRISTES” per Marina Buendía Torres.
·  Primer premi de microrelats: “RUTINA” per Yaiza Sevillano Ramírez.
·  Primer premi de poesia: “SI POGUÉS PARLAR-TE” per Yaiza Sevillano Ramírez.

L’acte va finalitzar amb el corresponent lliurament de premis, les fotos de rigor i la satisfacció en el rostre d’aquestes possibles futures figures literàries...

 tintablava

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada