dimarts, 14 de gener de 2014

BASES DEL PRIMER CONCURS LITERARI DE POEMES TINTABLAVA PER A JOVES PRATENCS

1. El concurs tindrà una periodicitat anual i hi podran concursar tota la joventut resident al Prat de Llobregat i nascuda entre l’1 de gener de 1996 i el 31 de desembre de 1999.
2. Cada participant podrà concursar amb una única obra. L’idioma serà el català o el castellà.
3. El tema serà de lliure elecció. Haurà de tenir un mínim de 10 versos i un màxim de 30 versos.
4. Els poemes han de ser escrits amb correcció i no han de ser ofensius ni amb persones ni amb institucions, ni han de contenir paraules malsonants.
5. Els poemes s’hauran d’enviar per mail a tintablava@gmail.com amb el lema “I Concurs de Poemes tintablava per a joves pratencs” en l’assumpte del correu electrònic.
6. En el mail, a més del poema, s’haurà d’incloure el nom i cognoms de l’autor, l’edat, el número del DNI, l’adreça, un telèfon de contacte i nom del centre al qual hi assisteixen.
7. El període d’admissió dels poemes, via mail, serà del dia 1 de febrer de 2014 al 15 de març de 2014.
8. La decisió del jurat es donarà a conèixer per la diada de Sant Jordi de 2014, en un acte públic, del qual s’informarà el lloc i l’hora de la seva celebració.
9. L’organització del concurs no mantindrà correspondència amb els participants.
10. Les obres que no resultin premiades s’eliminaran del correu electrònic de l’organització, juntament amb les dades personals dels seus autors. Les dades personals dels autors premiats/des seran igualment i totalment eliminades de la base de dades de l'e-mail de tintablava una vegada lliurats els premis.
11. El jurat estarà compost per escriptors i persones significatives en l'àmbit de la joventut.
12. Hi haurà tres premis: un 1r premi de 150€, un 2n premi de 100€ i un 3r premi de 50€, amb un trofeu al·legòric per a cadascun del premiats. A més, per al primer premiat, un sopar degustació Tapas Gastrobar, per a dues persones.
13. L’import corresponent a cadascun dels premis no es lliurarà en efectiu, sinó que podrà ser bescanviat pels guanyadors en comerços locals per productes culturals (llibres, material de telefonia mòbil, material fotogràfic, pictòric, informàtic...).
14. Els premis no podran declarar-se deserts.
15. L’organització i la persona guanyadora signaran una autorització per l’ús de la propietat intel·lectual per aquelles accions que s’acordi entre ambdues parts.
16. La participació en el concurs implica l’acceptació de les bases. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada