Pàgines

dimarts, 2 d’abril del 2013


II CONCURS LITERARI DE MICRORELATS “TINTABLAVA” 
Samarreta d’autor per a joves del Prat


PRIMER PREMI   Títol: LA NIT ENDIMONIADA
Notava el vent a la cara i sentia la respiració accelerada del seu cavall. Bruscament, va fer un salt per esquivar el tronc que com molts d’altres havia caigut aquella nit, una nit de tempesta, en què els llamps i trons cooperaven amb el vent per cremar i destrossar tot el que trobaven al seu pas.
Raquel Martínez Romero
IES Baldiri Guilera


SEGON PREMI     Títol: AIGUA DE PLUJA
Plou, l’aigua esborra tot allò que toca, ho oxida. Jo camino, sense presses. Observo, darrere de grans finestrals repicats per petites gotes, la gent tranquil·la del bar que mira la vida transcórrer a fora, mentre esperen que un cafè amb llet fumejant, d’aquells que m’agraden, es refredi; com aquell matí en què vaig decidir que la pluja ho esborrés tot i no en deixés ni una engruna.
Laura Cerdá Fernández
IES Salvador Dalí


TERCER PREMI     Títol: DESENLLAÇ
No. No, i punt. He sigut ingènua, innocent. Però ja mai més. S’ha acabat. Mai més. No. O sí? Sóc una estúpida indecisa. Han jugat amb mi. Ja no jugaré, si de perdre es tracta el joc. Tot el meu món es desfà a poc a poc, lentament, es fa miques, es dissol, es trenca. En el més inesperat moment, la meva plenitud es va convertir en buit.
Alba M. DÍAZ GUERRA
IES Salvador Dalí


ACCÈSSIT               Títol: ANGRY BIRDS
Con la última hoja de nuestro árbol la vida cambió para las aves de Birdland. Nuestros enemigos los insaciables Badpigs secuestraron nuestros huevos y se escondieron en diferentes mundos. Nos lanzamos contra ellos en muchas batallas para recuperar lo que nos pertenece, haciendo de nuestra vida un mundo donde muchos humanos como tú pasan su tiempo libre.
Lucha sin descanso por tus metas.
Sergio PALACIOS TRIGO
IES Estany de la Ricarda       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada