Pàgines

diumenge, 11 de novembre del 2012

CONFERÈNCIA-COL·LOQUI


Us convidem a la conferència-col·loqui "EL BARÇA D´AVUI, DE GUARDIOLA A TITO", a càrrec de Jordi Pons i Salas, periodista de COM-Ràdio, que tindrà lloc a la Sala d'Actes Biblioteca Municipal “Antonio Martín” del Cèntric, el proper dijous, 15 de novembre de 2012, a les 19.15 h.

Jordi Pons i Salas va néixer a Barcelona el 1967, si bé es considera de l’Hospitalet de Llobregat. És llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i va començar en el món de la comunicació a Ràdio Florida. 

Posteriorment, ha treballat a Ràdio L’Hospitalet, Ràdio Nacional, R-1 i R-4.   Ha estat col·laborador de Mundo Deportivo i de la revista Gigantes del Básquet, i 
també, de manera esporàdica, d’El País i l’Avui.  

Treballa a COMRàdio des de la seva fundació. Ha estat cap d’Esports, ha presentat programes com Esports Migdia, Esports Vespre, Tres punts i Esportivament parlant. Tot plegat, alternat amb les transmissions de tots els partits de futbol del FC Barcelona i molts de bàsquet durant les últimes 17 temporades. A més, ha pres part en tertúlies a TV3, TVE Catalunya, Barça TV i actualment participa en el programa La Porteria de BTV.  

L’any 2009 va publicar el llibre que porta el títol “No tindràs collons de fer-ho”, l'expressió que va deixar anar Pep Guardiola quan Joan Laporta li va oferir el càrrec d'entrenador del primer equip del Barça.

Partint d'aquesta base, Jordi Pons analitza la figura de Guardiola al voltant de les opinions que en tenen tots aquells que hi han estat a prop i saben de quina pasta està fet.

En aquesta conferència, Jordi Pons ens donarà a conèixer una mica més com és la nova etapa del Barça, amb en Tito Vilanova al capdavant.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada