Pàgines

dijous, 20 de setembre del 2012

INICIEM UN NOU CURS

Tercer curs: SOM-HI!! 

M’adreço a tots els socis i sòcies de la nostra associació “tintablava” i també a tots els simpatitzants, per tal de testimoniar-los que iniciem el tercer curs de vida amb la mateixa il•lusió que el primer dia i amb més empenta encara. Fa ja dos anys que en Joan Marimón va impartir la conferència inaugural de la nostra entitat; des de llavors, tretze persones del Prat i de fora del Prat, que han publicat llibres, ens han visitat i ens han il•lustrat i instruït en tot allò que en el seu àmbit dominen. L’associació “tintablava”, des del primer moment, vol ser una finestra cultural del Prat oberta a la cultura del coneixement a través de la divulgació: abans que altra cosa, volem aprendre. 

Aquest curs que ara encetarem, ja el tenim programat en les seves 8 conferències-col•loqui, des d’octubre del 2012 fins a juny del 2013: astrologia, periodisme, pensament, teatre, història, poesia, llenguatge i narració seran els espais que ompliran els/les nostres ponents.

 A part, cal fer saber amb molta satisfacció, que el concurs literari de microrelats per a joves pratencs que aquesta passada primavera vàrem crear i estrenar, s’institucionalitza i consolida anualment (es va començar amb la idea de fer-ho biennal), amb la col•laboració de les regidories d’educació i joventut de l’Ajuntament del Prat; així doncs, aquest proper any 2013 també hi haurà concurs de microrelats. 

No deixarem de presentar llibres d’autors locals i llibres d’autors de fora del Prat que així ho desitgin. Per altra banda, donarem també testimoni d’agraïment als nostres socis amb un present que ens identifiqui, senzill com sempre, però en reconeixement a la seva aportació i confiança. 

 I també estem treballant per a decidir quin llibre presentarà com a primícia la nostra associació pel Sant Jordi del 2013.

 En nom de la Junta Directiva i en el meu propi, us encoratjo a participar dels nostres actes i de les nostres activitats en aquest nou curs que començarà el proper mes.

Rebeu afecte i agraïment, 


Vicenç Tierra 


President

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada