Pàgines

divendres, 15 de juny del 2012

Us volem convidar a la conferència-col·loqui "Libertad y rebeldía en las letras flamencas" a càrrec d'en Francisco Mármol, que tindrà lloc el proper divendres 22 de juny de 2012, a les 19.15h, a la Sala d'Actes de la Biblioteca Municipal "Antonio Martín" del Cèntric.

En aquest acte, en Paco Mármol estarà acompanyat pel guitarrista Fernando Flores.


Francisco Mármol Francisco Mármol Moreno neix a La Puebla de Cazalla, a l'entrada de l'estiu de l'any 1947 i resideix al Prat des del 1980.
Des de fa més de 25 anys col·labora amb Entitats Culturals, emissores de ràdio, Germandats, Institucions... oferint conferències, pregons i recitals de poesia i participant en programes de flamenc i copla andalusa.
Ha publicast quatre llibres, l'últim “Un Ramito de Cordura”, amb pròleg de Justo Molinero. Alguns dels seus poemes s’han inclòs en Antologies col·lectives de poetes, com “Escaparate de Poesía y Pensamiento” i “Homenaje a Antonio Machado”, ambdues de l’Editorial Amarantos, Barcelona.
Ha estat membre de la Junta Directiva de la Casa d’Andalusia del Prat en diverses etapes, impulsant projectes culturals, com el Certamen de Poesia “Rafael Alberti”, del qual ha estat jurat en totes les edicions, i els Premis “Séneca” als Valors andalusos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada