Pàgines

dijous, 28 de juny del 2012

ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS


El passat dimarts 26 de juny, a la sala d’actes de la biblioteca Antoni Martín, els socis de tintablava ens vam reunir en l’assemblea general d’aquest any. Tot i que l’assistència va ser més aviat escassa, la reunió va ser una interessant recapitulació dels actes que s’han celebrat durant aquest curs, i també va ser força informativa respecte al que es prepara per al curs que ve.
Després d’un breu resum dels actes que han tingut lloc aquest curs (presentacions de llibres, conferències i xerrades, el lliurament del guardó de soci d’honor a l’escultor Xavier Mateo, el lliurament dels premis del concurs juvenil de microrrelats Samarretes d’autor i la interessant trobada amb un escriptor de renom com és el poeta Joan Margarit), se’ns van presentar els pressupostos del curs, tant el del curs que acabem de tancar com les previsions per al curs que ve. Les xifres, tot i ser modestes, han resultat més que satisfactòries.
Finalment, vam acabar amb previsions de projectes i activitats per al curs 2012-2013. Es consolida anualment el premi literari per a joves “Samarretes d’autor”, amb el qual s’espera repetir l’èxit del curs anterior; es preveu l’edició d’un nou llibre, com ja s’ha fet els dos cursos anteriors; i se’ns ofereix per acabar una relació de les conferències i ponències previstes. Per anar fent boca: una experta en astrologia, un professor d’ètica, un periodista esportiu radiofònic, un director de teatre, un escriptor pratenc, diversos poetes pratencs, i també un historiador de la localitat. Es provarà també –almenys aquesta és la intenció– de convidar algun escriptor mediàtic.
Amb aquestes expectatives, l’únic que ens queda és agrair l’assistència i desitjar un bon estiu a tots els socis, tot esperant la retrobada del setembre que ve.

Noemí Travé

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada