Pàgines

dimecres, 18 d’abril del 2012

“Don de lenguas”

   Dilluns passat a la sala d’actes del Cèntric el Mariano Martínez, membre de l’Associació d’Escriptors tintablava, ens va presentar l’escriptora pratenca Rosa Ribas que ens parlà del seu nou projecte, una novel·la escrita a quatre mans: les de la Rosa i la Sabine Hofmann, i que duu per títol provisional Don de lenguas. La novel·la apareixerà escrita en dos idiomes diferents, el castellà i l’alemany, ja que el manuscrit és bilingüe, però no les dues versions de l’obra.
   En aquesta xerrada, la Rosa ens va explicar com ha estat el procés de treball. Com han planificat i escrit una novel·la d’aquestes característiques, així com les raons per triar-ne les figures protagonistes, l’època i els escenaris, concretament la Barcelona dels anys cinquanta.
   Escrita totalment amb la participació de les dues autores, cadascuna ha comptat amb una protagonista femenina. Molta documentació, molta informació escrita i gràfica, i molta planificació per part de la Rosa i la seva companya per tal de crear una novel·la policíaca que tindrà com a novetat que estarà escrita en dos idiomes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada