Pàgines

diumenge, 13 de març del 2011

Presentació del llibre "act.com del ser i del fer" d'en Vicenç Tierra


Divendres al vespre es va presentar a l’auditori de l’Espai Cultural Cèntric act.com del ser i del fer, el nou llibre de Vicenç Tierra, president de l’Associació d’Escriptors del Prat tintablava.

Presentat per Roser Toquero, amb la presència del seu editor, Mariano Martínez, i de la regidora d’Educació, Margarita García, i acompanyat d’un bon grapat d’amics en Vicenç ens ha fet cinc cèntims del que trobarem al llibre: actitud i comportament, nucli del què som i del què fem. 

La primera part, Els bastions de les actituds (d’observació i de defensa) consta d’11 assajos narratius sobre les actituds, la consciència i la intel·ligència relacional. A continuació trobem la teranyina dels comportaments (efectes, mites i síndromes), 41 “miralls” de comportaments referents a la intel·ligència emocional. Per últim, a Les claus (per identificar i decidir), en Vicenç amb un Godoku i uns haikus ha volgut transparentar uns pensaments que expliquen una filosofia de vida i la comunió entre àmbit i entorn.
I és que, tal com en Vicenç diu, en aquest llibre (amb una portada i contraportada que representen dos planetes, símbols del temps i el futur) presenta un conjunt d’elements de caràcter divers, però lligats per una temàtica comuna, el nucli de la qual és l’amistat, tal com queda palès a la seva dedicatòria. Per això, com a reconeixement a aquesta amistat li fem arribar el nostre agraïment i alhora els nostres millors desitjos. Felicitats, Vicenç.
                    Gema Vicente

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada