Pàgines

diumenge, 30 de gener del 2011

estrena de ink out


I TU, QUÈ EN PENSES?
Per fi ha sortit a la llum!!
Ink out, la sèrie ja ha estat estrenada on line aquest vespre, al blog corresponent.
La pre-estrena d’aquest club de lectura audiovisual i literària per a joves, emmarcat dins el Pla de foment de la lectura al Prat, va tenir lloc dijous passat al Cèntric i va atreure un bon grapat d’alumnes de diferents instituts de la població, a més de públic divers i representants de les institucions involucrades en el projecte.
Després de la projecció del vídeo i un breu col·loqui amb el director, la protagonista i els dos personatges convidats en aquest capítol va tenir lloc l'elecció dels intèrprets dels tres propers: dues noies per al primer (compartint protagonisme) i dos joves per als dos següents (l’últim serà un capítol coral i hi intervindran tots els protagonistes). Tots quatre pertanyents a un dels instituts de la ciutat.

Aquest primer capítol (d'una sèrie de sis) tracta el tema de l'amor a distància. Sense guió i amb una gran interpretació, la protagonista exposa de manera natural les reflexions que li planteja una carta del seu estimat, un immigrant senegalès que treballa a Tenerife de cambrer.

Però serà a partir d’avui diumenge quan la sèrie esdevindrà plat de menú literari. És a dir, quan el jovent la visioni i faci de la seva interpretació personal motiu de diàleg, d’intercanvi d’opinions, de crítica..., especialment a través dels portals de què disposa la sèrie, el facebook i el blog. Perquè el final obert amb què ens deixa la història convida a dir... I TU, QUÈ EN PENSES?

Gema V.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada