Pàgines

dijous, 9 de desembre del 2010

Xerrada de la il·lustradora pratenca Purificación Hernández

“Ilustración infantil: del libro a la TV y de la TV al libro”
Dilluns 13 de desembre, 19:15 h, a la Torre Muntadas



Purificación Hernández Molero
va néixer a Barcelona l’any 1975 i viu al Prat de Llobregat. És llicenciada em Belles Arts i va ampliar els estudis amb l’especialitat d’il·lustració a l’Escola Massana de Barcelona. És una il·lustradora de gran prestigi i molta activitat, creadora gràfica de LA LILA per a una col·lecció de llibres de l’editorial Beascoa i de la qual es prepara actualment la versió televisiva en col·laboració amb Cromosoma. També ha il·lustrat nombroses novel·les per a nens, a més de col·laborar habitualment amb agències de publicitat. És autora del cartell de la Fira avícola 2009.


Obra:

El fantasma de l’òpera / El fantasma de la opera (basat en l’obra de Gaston Leroux; adaptació de Francesc Miralles i il•lustracions de Purificación Hernández). Barcelona: Beascoa / Lumen, 2010.

Piel de león. Cuento para bailar. Autors: Montserrat del Amo i Purificación Hernández. Barcelona: Planeta, 2010.

El llibre del nadó / El libro del bebé. Autors: Àngels Farré i Purificación Hernández. Barcelona: La Galera, 2010.

La Mika a la Grècia clàssica / Mika en la Antigua Grecia. Autors: Francesc Miralles i Purificación Hernández. Barcelona: Empuries, 2009.

La Mika a la Grècia clàssica / Mika en la Antigua Grecia. Autors: Francesc Miralles i Purificación Hernández. Barcelona: Empúries / Oniro, 2009.

¡Atrévete a pensar! : breve recorrido ilustrado por la historia de las ideas y sus protagonistas. Autors: Denise Despeyroux, Francesc Miralles i Purificación Hernández. Barcelona: CEAC, 2008.

La Nit que vaig tenir un monstre tancat a l'armari / La noche que tuve un monstruo encerrado en el armario. Autors: Gabriel García de Oro i Purificación Hernández. Barcelona: Edebé, 2008.

El millor llibre de perquès / El mejor libro de porqués. Autors: Lewis York i Purificación Hernández, Barcelona: Montena, 2008.

La Mika a l'Egipte dels faraons / Mika en el Egipto de los faraones. Autors: Francesc Miralles i Purificación Hernández. Barcelona: Empúries / Oniro, 2008.

El Cuc que va poder ser rei / El gusano que pudo ser rey. Autors: Gabriel García de Oro i Purificación Hernández. Barcelona: Edebé, 2007.

100 consejos para adelgazar. Autors: Tareixa Enríquez, Jorge Nazra Torrico i Purificación Hernández, Barcelona: Círculo de lectores, 2007.

Una mà de contes. Autors: Manuel Barrios Lucena i Purificación Hernández. Barcelona: La Galera, 2007.

La Lila va de viatge / Lila va de viaje (amb CD-àudio). Autors: Eduard Estivill, Montserrat Domènech, Purificación Hernández. Barcelona: Beascoa, 2007.

La Lila va a comprar / Lila va a comprar (amb CD-àudio). Autors: Eduard Estivill, Montserrat Domènech, Purificación Hernández. Barcelona: Beascoa, 2007.

Adivinanzas monstruosas. Autors: Gloria Sánchez i Purificación Hernández. Barcelona: Edebé, 2006.

La Lila té un germanet / Lila tiene un hermanito (amb CD-àudio). Autors: Eduard Estivill, Montserrat Domènech, Purificación Hernández. Barcelona: Beascoa, 2006.

Bona nit, Lila (amb CD-àudio). Autors: Eduard Estivill, Montserrat Domènech, Purificación Hernández. Barcelona: Beascoa, 2006.

Lila aprèn a llegir / Lila aprende a leer (amb CD-àudio). Autors: Eduard Estivill, Montserrat Domènech, Purificación Hernández. Barcelona: Beascoa, 2006.

Sant Jordi i el drac. Autors: Antoni Cossimo i Purificación Hernández. Barcelona: Beascoa, 2005.

Deixa’m cuinar a mi! / ¡Déjame cocinar! Autors: Maria Enrich, Ada Parellada i Purificación Hernández. Barcelona: Plaza y Janés, 2005.

La Lila. Autors: Eduard Estivill, Montserrat Domènech, Purificación Hernández. Barcelona: Beascoa, 2005.

La Lila va a l'escola / La Lila va al cole (amb CD-àudio). Autors: Eduard Estivill, Montserrat Domènech, Purificación Hernández. Barcelona: Beascoa, 2005.

La Lila menja bé / La Lila come bien (amb CD-àudio). Autors: Eduard Estivill, Montserrat Domènech, Purificación Hernández. Barcelona: Beascoa, 2005.

La Lila veu la tele / La Lila ve la tele (amb CD-àudio). Autors: Eduard Estivill, Montserrat Domènech, Purificación Hernández. Barcelona: Beascoa, 2005.

¿Qué hay para comer? Autors: Juan Rodríguez Villaverde, Mª Guadalupe Jiménez, Petra Marín i Purificación Hernández. Barcelona: Círculo de Lectores, 2004.

¡Tengo miedo! Autors: Victoria Agulló i Purificación Hernández. Barcelona: Círculo de Lectores, 2004.

¿Tengo que hacer gimnasia? Autors: Antonio Tijanas i Purificación Hernández. Barcelona: Círculo de Lectores, 2004.

¡No quiero lavarme los dientes! Autors: Ana Mª García i Purificación Hernández. Barcelona: Círculo de Lectores, 2004.

¡Me duele! Autors: Javier Benito i Purificación Hernández. Barcelona: Círculo de Lectores, 2004.

El País dels contes perduts / El país de los cuentos perdidos. Autors: Gabriel García de Oro i Purificación Hernández. Barcelona: Edebé, 2003.

El nen que va robar la lluna / El niño que robó la luna. Barcelona: Beascoa, 2002.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada