Pàgines

dissabte, 20 de setembre del 2014

CAPÇALERA DEL NOU CURS 2014-2015 de “tintablava

Com cada setembre, em dirigeixo a vosaltres, benvolguts socis i sòcies,  per a fer-vos un tast del que serà el curs vinent, el 2014-2015 en aquest cas, que encetarem el proper mes d’octubre. Però aprofito per dir-vos també que aquest passat 2013-2014 s’han dut a terme 13 actes, distribuïts entre les vuit conferències col·loqui, un recital poètic, tres presentacions de llibres (inclòs el que edita l’entitat) i la sessió pública del lliurament de premis del III Concurs de microrelats i del I de Poemes per als joves del Prat.

Cal destacar, amb satisfacció, la molt bona acollida de les activitats entre els simpatitzants i els associats, a qui volem agrair profundament i de manera especial el seu suport.

En aquests quatre cursos de l’associació, s’han dut a terme 48 actes culturals, preferentment de la cultura del coneixement i de la seva divulgació. Però igualment transcendents són, pel seu significat, els premis literaris per a gent jove (ajuden a la cohesió social dels adolescents i posen en vàlua la seva sensibilitat i la seva capacitat de comunicar) i la publicació d’un  llibre anual  d’arrels i testimonis pratencs (amb textos literaris i històrics i amb autors del Prat), que omple la memòria històrica de la ciutat en alguns aspectes sense prou grandària quan es copsa la història com a quelcom més global.


El titular o la capçalera del curs 2014-2015 que us puc avançar en exclusiva és... que ja tenim els vuit conferenciants i el seu compromís! Els quatre primers, amb data d’intervenció: inauguració del curs, dimarts dia 7 d’octubre, Armando AGUIRRE  amb la seva conferència teatralitzada “Voces del 98” (en el transcurs d’aquest acte, es lliurarà el diploma de “Soci d’Honor” a Quim Torrent); dijous dia 27 de novembre, Josep Maria DOMINGO “Personatges i paisatges d’esperança”; dimarts dia 16 de desembre, Joan PUIG MALET  “Expressions pratenques obscenes”; dijous dia 19 de febrer del 2015, Purificación HERNÁNDEZ, amb títol per determinar. Els altres quatre són: Pere ABELLÓ, Francisco M. LORENZO, Elia ROMO TEROL i Javi ALONSO, del febrer al juny del 2015.

Continuarem amb el certamen literari per a joves del Prat, amb la col·laboració de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament del Prat (serà el quart de Microrelats i el segon de Poemes), que tant d’èxit ha tingut aquest darrer any (més de 100 participacions).
Publicarem el nostre cinquè llibre pel Sant Jordi de l’any vinent, que versarà sobre els 40 anys d’Història del teatre Kaddish, i farem una trobada cultural (el mes de març del 2015), commemorant el nostre cinquè aniversari; serà aquest un acte cultural on amb protagonisme preferent per a la gent jove, tindrem cant coral, teatre, poesia i música.
En fi, ja us anirem informant detalladament i amb el temps suficient de totes les nostres activitats. Rebeu, com sempre, la nostra gratitud en nom de la junta directiva i en el meu propi,

El President,
Vicenç Tierra

1 comentari:

  1. Gràcies per donar l'oportunitat de participar en el concurs de Microrelats i Poesia. No he deixat de participar-hi i no em rendiré. De debò, gràcies!

    http://unaatalaya.blogspot.com.es/

    ResponElimina