Pàgines

dissabte, 21 de setembre del 2013

  TOT A PUNT PER AL 2013-2014

   Ens disposem a engegar el curs 2013-2014. Com sempre, a ”tintablava” aprofitem l’aturada de l’estiu per a preparar el calendari de les activitats de la resta de l’any. Aquest passat curs 2012-2013 s’han dut a terme 14 actes, distribuïts entre les vuit conferències-col·loqui, un recital poètic, quatre presentacions de llibres d’autors locals i la sessió pública del lliurament de premis del II Concurs de microrelats per als joves del Prat.
   Cal esmentar, amb satisfacció, la molt bona acollida de les activitats (hi ha hagut actes amb ple a vessar) entre els simpatitzants i els associats, a qui volem agrair profundament el seu suport.
   Si us presento a Joan Marimón, David Castillo, Purificación Hernández, Carme Riera, Pere Izquierdo, Josep Maria Minguella, Marga Gómez, Josep Anton Muñoz, Sergi Muñiz, Joan Lluís Ferret, Rosa Ribas, Jordi Corominas, Paco Mármol, Petra Colmena, Jordi Pons, Josep Otón, Josep Costa, Ramon Solsona, Jordi Ramos, “Sopa de poetes”, Àlex Chico, Assumpció Forcada...no us estic fent una llista a l’atzar sinó que el que realment us estic relacionant són tots els conferenciants que han omplert exitosament l’àmbit de “tintablava” durant aquests primers tres anys de vida de la nostra entitat. Tots ells i totes elles saben que han tingut i tenen el nostre respecte, la nostra admiració, el nostre reconeixement i la nostra estima.
   I per aquest any, què? Doncs ja hi ha previstos dotze actes, alguns d’ells amb data fixada, però, en qualsevol cas, tots ja concertats. Us faig un petit tast: el dia 2 d’octubre farem una “prèvia” amb la presentació del llibre  “El deute”, del nostre bon amic i consoci Daniel Borrull; el dia 7 d’octubre tindrem la conferència inaugural del curs amb Fermí Marimón i les seves “Músiques de pel·lícula”; el dilluns dia 11 de novembre tenim programada la presència de l’ historiador i bon amic Josep Ferret, que ens parlarà de les “Singularitats històriques del Prat d’abans”; el dia 27 de febrer del 2014 ens acompanyarà l’Alícia Company, que ens presentarà una interessantíssima proposta: “El foment de la llengua: un procés estratègic i de transformació social”; el març del 2014 ens visitarà la Rosa Delgado Leyva; i l’abril del 2014, l’Abel del Castillo. I més que n’hi haurà, doncs encara estem tancant dates pel desembre del 2013, i maig i juny del 2014.
   Tindrem com a novetat l’ampliació també a la poesia del certamen literari per a joves del Prat, que fins ara estava circumscrit només als microrelats. També publicarem el nostre quart llibre per al Sant Jordi del 2014 (el tenim ja ideat i només cal acabar-ho de polir amb l’autor). I, així mateix, de nou, els nostres associats tindran un detall identificatiu i útil de part de la nostra associació, com a premi a la seva fidelitat.
   En fi, ja us anirem informant detalladament i amb el temps suficient, de totes les nostres activitats. Rebeu, com sempre, la nostra gratitud en nom de la junta directiva i en el meu propi,

El President
Vicenç Tierra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada