Pàgines

dimecres, 5 de juny del 2013

CONFERÈNCIA


L'Associació d'escriptors del Prat, tintablava, us convida a la conferència - xerrada "Un lugar para nadie" a càrrec d'Álex Chico i Sopa de Poetes, que tindrà lloc dilluns, dia 10 de juny de 2013 a les 19.15h, a la Sala d'Actes de la Biblioteca "Antonio Martín" del Cèntric.


Álex Chico va néixer a Plasència (Cáceres) l’any 1980. Llicenciat en filologia hispànica per la Universitat de Salamanca, va obtenir el Diploma d'Estudis Avançats de literatura a la Universitat de Granada. És professor de llengua i literatura a l’Institut del Prat Ribera baixa (Barcelona).

Ha publicat el poemari “La tristeza del eco” (Editora Regional de  Extremadura, 2008), “Dimensión de la frontera” (Isla de Siltolá, 2011), y “Un lugar para nadie” (De la luna libros, 2013), a més de les plaquettes “Escritura” (a la col·lecció 3x3, Editora Regional d'Extremadura, Mèrida, 2010); “Nuevo alzado de la ruina” (Vebo Blues Edicions, Salamanca, 2005) y “Las esquinas del mar” (Vitolas del Anaïs, Granada, 2004).
Ha exercit la crítica literària en diversos mitjans i ha codirigit, juntament amb Sergio Sastre, la Revista d'Humanitats “Kafka”, així com la programació literària de la Cigale de Barcelona.

Els Sopa de Poetes xerraran amb el poeta Álex Chico de la poesia i tot el que no és poesia. De la vida, que és allò que alimenta també la literatura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada