Pàgines

dissabte, 1 de juny del 2013

"AIGUA"

L’Associació d'escriptors del Prat, tintablava, us convida al recital poètic "Aigua" que oferirà la biòloga, poeta i cantautora Assumpció Forcada el proper divendres, dia 7 de juny de 2013, a les 19.15 h, a la Sala d'Actes de la Biblioteca "Antonio Martín" del Cèntric.


Assumpció Forcada (Sudanell, Segrià, 1947) és biòloga, poeta i cantautora. Alguns dels seus llibres han estat traduïts al francès, l’alemany, el castellà, el rus i l’islandès, i formen part de diverses antologies.
El que més sorprèn de la poesia d’Assumpció Forcada és la seva capacitat per fer-nos contemplar les realitats que ens envolten i, especialment, les de la natura, amb els seus processos científics.
Però vol que la nostra mirada no sigui només de curiositat sinó que també estigui plena de suggeriments poètics. El seu llenguatge poètic no canvia la realitat científica però sí la divulga i ens la traspassa per tal que igualment ens la fem nostra.
El recital que l’Assumpció oferirà a l’acte de divendres, fa referència a diferents aspectes de l’aigua: el seu cicle, la seva contaminació, els seus diferents aspectes (pluja, rosada, glaç). Amb cada poema hi haurà projecció d’imatges adients al text.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada