Pàgines

divendres, 22 de febrer del 2013

CONFERÈNCIA-COL·LOQUI

L'Associació d'escriptors del Prat tintablava ens plau convidar-vos a la conferència-col·loqui que ens oferirà en Josep Costa, amb el títol "El meu Ginsberg", Un tomb per la generació beat.

Us esperem el proper dilluns, dia 25 de febrer, a les 19.15 h, a la Sala d'Actes de la Biblioteca Municipal "Antonio Martín" del Cèntic.

Nascut a Barcelona l’any 1950, en Josep Costa Prieto és professor d’interpretació i art dramàtic, director de teatre, actor i traductor.
L'any 1975 va fundar, juntament amb un grup d’estudiants de l'Institut
Baldiri Guilera, el Teatre Kaddish al Prat de Llobregat. El 28 de febrer de 1976, a l’A. L. L. Cervantes, s’estrenava el primer espectacle de la nova companyia, Pròleg, un muntatge de creació col·lectiva. Va dirigir quasi totes les interpretacions que va fer el grup des de l'any 1976 fins al 1989. Al 1987
va crear amb Pep Munné el Teatre Urbà de Barcelona. Ha treballat com a ajudant de direcció de figures del món de l'espectacle com Sílvia Munt, John Malkovich o Pilar Miró. Actualment, exerceix la direcció del Taller de Teatre Kaddish.
Fou guardonat amb el Premi Ciutat del Prat 2010, per la seva contribució a la vida cultural de la ciutat i la seva inesgotable tasca al davant del Teatre Kaddish.
“El meu Ginsberg” és un text basat en la història íntima i personal amb el poeta Allen Ginsberg, des de la primera vegada que llegeix un poema seu, fins a les seves trobades a Boulder, Nova York i Barcelona. És possible que un poema tingui el poder de canviar el rumb de la nostra vida?
En aquest trobada, Josep Costa ret un homenatge al pare i al mestre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada