Pàgines

diumenge, 22 de juliol del 2012

El pròxim dimarts 24 de juliol al Cèntric Espai Cultural (21.00 h), ens visitarà al Festival de Poesía del Prat procedent de terres valencianes el poeta Jesús Ge. Els que han tingut l'oportunitat de veure'l en directe us recomanen l'espectacle de poesia sonora que portarà al Prat.
Jesús Ge que treballa des de les bases de les avantguardes de principi de segle XX, però construint un discurs propi i significatiu gràcies a una fonètica imaginativa i desenvolupant la seva creació posant l'accent en qüestions de rabiosa actualitat.Aconsegueix despullar el discurs polític actual, buit d'idees però ple de paraules buides.
Jesús Ge (Madrid, 1972), és mestre d'escola i poeta. Ha publicat en diverses revistes i pertany a la Asociación Poética Caudal, que coordina el cicle Poéticas en Fuga (València) i al Consell Editorial de la revista Bostezo. Ha publicat “Crónica del Incendio. Antihaikus” amb la Fundación Inquietudes, "Pero no el camino" a Ediciones 4 de agosto i "Esto no es vanguardia", llibre CD a l'Editorial Amargord. Practica una poesia polièdrica amb marcat caràcter compromès. El seu blog personal és El Grito Capicúa. 

Organitza:
Regidoria de Cultura, Teatre Kaddish, Nozomi 700 teatre, Sopa de poetes, Cèntric Gastrobar by Ona Nuit i Cooperativa obrera de vivendes.

1 comentari: