Pàgines

diumenge, 25 de setembre del 2011

ENCETEM UN NOU CURS


El Prat de Llobregat, a dotze de setembre del 2011

Benvolguts associats,

després del parèntesi i del descans de l’estiu, ens plau tornar-nos a posar en contacte amb vosaltres per dir-vos que el nou curs 2011-2012 de “tintablava” està ja a punt d’iniciar-se.
A tall d’avenç, us faig avinent que l’acte inaugural d’aquest nou curs tindrà lloc el dilluns dia 17 d’octubre, a les 19h.15m., a la Sala d’Actes de la Biblioteca Antonio Martín, al Cèntric, i anirà a càrrec de Marga Gómez, l’arxivera municipal.

Però ja fa uns mesos que estem treballant en la programació i la projecció de les activitats de tot el curs. I us he de dir que dintre del primer trimestre, a banda de l’acte inaugural, ja tenim compromesos i tancats els dies 14 de novembre i 13 de desembre per conferències-col·loqui, i a finals d’octubre i el 28 de novembre per presentacions de llibres. Tanmateix, de cara a l’any 2012, estem molt avançats en la concreció de dies i temes amb una escriptora, una poetessa, un historiador i un periodista. No cal que us digui que tindreu puntual i detallada informació de les nostres activitats uns dies abans de que cadascuna d’elles tingui lloc.
Com a primícia i novetat, comunicar-vos també que tenim enllestit un  projecte de premi literari per a joves (que ja va ser presentat a l’assemblea de socis de juny) que hem d’acabar de tancar en els propers mesos.
Tindrem, com en el curs passat, un recital de poesia i promourem –també com el curs passat- una publicació.

De moment, res més que testimoniar-vos la meva gratitud pel vostre suport i la vostra confiança.

Rebeu una cordial salutació,

Vicenç Tierra
President

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada