Pàgines

dissabte, 18 de juny del 2011

BOTAR LA PILOTA

            El dimecres 8 de juny l’Auditori del Cèntric va acollir la figura d’un periodista emblemàtic en el món de l’esport, especialment de l’àmbit barcelonista, en Josep Maria Minguella.

            Presentat per l’Òscar Solsona, membre de tintablava, aquesta figura dels diferents mitjans de comunicació ens va parlar de la seva professió i la seva gran passió, el futbol.

Preguntat perquè agrada tant als nens aquest esport, en Minguella va respondre que perquè la pilota bota i bota. Així de senzill. I això és el que el va motivar a fer-se entrenador mentre es treia els estudis de dret. L’atzar el va portar al Futbol Club Barcelona de ben jove i la seva vida professional ha estat fonamentalment lligada a ell. Representant de figures com Maradona, Stòitxkov, Rivaldo, Messi… les anècdotes i les seves vivències personals les ha recollides en el seu llibre de memòries “Quasi tota la veritat”.



Després d’una agradable vetllada amb aquest tertulià barcelonista, el periodista va rebre la Cal·líope de mans d’en Xavier Mateo, escultor pratenc autor de l’escultura.

Gema Vicente

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada